Ösztöndíjak kiértesítése és eredménye: 2018 május 10-ig benyújtott pályázatok

Kedves hallgatók! Mint azt az érintettek tapasztalhatták, sajnos még mindig nem érkezett a Neptunban kiértesítés a leadott, májusban bírált ösztöndíjakról. Ez nem azért van, mert az illetékes Bizottságok nem bírálták volna el a kérvényeket időben vagy azért, mert a kiértesítést végző személynek, jelen esetben nekem vagy az EHÖK pályázatokért felelős alelnökének, nincs ideje megtenni az értesítést. Sajnos a felületen, ahol a kiértesítés végezhető, a több mint egy hete bekövetkezett neptun frissítés óta fellépett nálam egy hiba, ami ugyan bejelentésre került, de még nem került javításra az illetékesek által. Amíg ez nem történik meg, addig nem férek a kérvénykezeléshez és ezáltal a döntéseket sem tudom számotokra beállítani.

A hibától függetlenül időben leadásra kerültek az utalási listák és az elnyert ösztöndíjak júniusi megérkezésének semmi akadálya nincs, így ezek miatt nem kell aggódnotok. Egyben természetesen a fellebbezési lehetőség a kiértesítés időpontjától nyitott, így ebben sem érhet titeket hátrány.

Amint a felületről eltűnik a hibakód, mindenki kap eredményt. Addig is türelmeteket kérem, sajnos én se tehetek többet jelenleg.

Mindenkinek sikerekben gazdag vizsgaidőszakot kívánok!

Üdvözlettel:

Dohány-Juhos Nikolett