Rendszeres sport ösztöndíj 2016-17-1

RENDSZERES SPORT ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

EREDMÉNY:Rendszeres sport ösztöndíj eredménye

A pályázat célja: Azon hallgatók támogatása, akik rendszeres sporttevékenységet végeznek olimpiai sportágban, magyar szakszövetséggel vagy bejegyzett egyesülettel rendelkező sportágban, és versenyeredményeket is elérnek.

Pályázhatnak:
Azon hallgatók, akik

  • a karon tanulmányaikat
    • felsőfokú szakképzésben,
    • alap- vagy mesterképzésben,
    • egységes, osztatlan képzésben vagy
    • doktori képzésben folytatják,
  • nappali képzésben vesznek részt és aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

 

Pályázás helye és ideje:

Neptun →Ügyintézés →Kérvények
2016. 09. 05. 00:00-tól 2016.09.12. 23:59-ig.

A pályázat feltételei:

  • 02.07. és 2016.09.05. között versenyeredményeket ért el.

Hiánypótlásra csak a bírálat során felmerült hiányosságok esetén van mód és csak a bírálók kezdeményezésére. Hiánypótlásra bekért igazolások feltöltésének időszaka 2016. 09. 13. 00:00-tól 2016.09.16. 22:00-ig.

Az elbírálás pontrendszer alapján történik. Pontot az utóbbi fél évben szerzett versenyeredményre adunk. Fél évnél régebbi versenyeredményre nem adható pont, kivéve, ha az adott versenyt ennél  ritkábban rendezik meg. A versenyeredményeknél kérjük feltüntetni a verseny minősítését (ELTE verseny, megyei szintű verseny vagy bajnokság, nemzetközi szintű verseny vagy bajnokság, országos bajnokság, világkupa vagy meghívásos nemzetközi verseny, Universiade, Európa Bajnokság, Világ Bajnokság). Amennyiben a verseny minősítése nem egyértelmű, a Kari Ösztöndíjbizottság maga kategorizálja a pályázatot. (szorzók: 0,8;  1; 1,25)

Csak a versenyeredménnyel rendelkező pályázatokat támogatjuk!

 

A Bizottság csak .pdf és .jpg formátumú elektronikus dokumentumokat fogad el!

 

Pályázat eredménye:
Az elbírált pályázatok eredményéről a hallgatót a Neptunban, személyes üzenetben értesítjük.
A pályázat során megadott személyes adatok kezelésére, illetve feldolgozására az Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság tagjai, valamint az általuk megbízott személyek jogosultak. Ezen adatokat kizárólag a leadott pályázat bírálata, illetve ehhez kapcsolódó feladatok ellátásához kerülnek felhasználásra. A személyes adatok kezelése és feldolgozása a hatályban lévő szabályzatoknak megfelelően zajlik.
A személyes adatok kezelésével, védelmével kapcsolatban a pályázó a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, illetve bírósági jogorvoslattal élhet.

Felhívjuk minden pályázó figyelmét, hogy a hamis adatközlés kari fegyelmi eljárás megindításával járhat!

Egyéb információkért, valamint a pályázatokkal kapcsolatos kérdésekkel írhattok a osztondij@ttkhok.elte.hu címre, illetve személyesen az Északi Hallgatói Irodában tájékozódhattok.

 

ELTE TTK Ösztöndíjbizottság
Budapest, 2016.08.02.